Dat wil ik ook!
Story overzicht
Just

Wat doet D’NEXT allemaal?

Bij DEECOO zijn we altijd op zoek naar tof talent voor onze MKB-klanten. We willen niet alleen nu, maar ook later onze klanten verrassen met energieke en enthousiaste teamleden. Daarom hebben we het jonge broertje van DEECOO in het leven geroepen, speciaal voor jou, onze jonge helden! Hier krijg je de sleutels tot een te gekke carrière. DEECOO zoekt altijd naar nieuw talent om het MKB te versterken, en met D’ Next gaan we nog een stapje verder om studenten en starters in de spotlights te zetten.

Heb je een technische mbo- of hbo-opleiding en geen idee van de vette kansen in het MKB? D’ Next is er om jou daar bewust van te maken! D’ Next heeft een eigen stijl en vibe, en we zijn helemaal gek op jong talent. Maar waar zijn we eigenlijk mee bezig? Hier een snelle update.

Weet je, veel studenten met een technische opleiding weten niet wat het MKB allemaal te bieden heeft. Dus daarom hebben wij D’ Next bedacht. Wij willen jou, de jeugd, laten zien hoe cool het MKB in Noord-Midden en Oost-Brabant is en welke kansen er voor het grijpen liggen. Bij D’ Next bruist het van de energie en actie om mbo’ers en hbo’ers helemaal klaar te stomen voor de MKB-wereld. En dit is nog maar het topje van de ijsberg!

Onze USP's

  • Kansen, kansen, en nog meer kansen: Stages, afstudeeropdrachten, startersfuncties – wat je ook zoekt, wij regelen het. De deuren naar je droomcarrière staan wagenwijd open.
  • Kennis en skills: Onze experts staan klaar om jou te laten shinen. We geven trainingen en voorlichtingen op scholen zodat jij de fijne kneepjes van het vak onder de knie krijgt.
  • Leer en werk: Waarom kiezen als je beide kunt hebben? Wij bieden leerwerkplekken voor zowel BOL als BBL-opleidingen, zodat je kunt groeien terwijl je leert en werkt.
  • Ontdek het MKB: Wij brengen je in contact met het MKB en onthullen alle verborgen pareltjes die er te vinden zijn. Geloof ons, het MKB is cooler dan je denkt.

Wat doen we eigenlijk?

Nou, alles wat jouw carrière een boost geeft! We passen geen one-size-fits-all benadering toe, want we zijn hier om jou te helpen, waar je ook heen wilt.

Dus, ben jij klaar om je vleugels uit te slaan en te ontdekken wat de wereld voor jou in petto heeft? D’ Next is jouw co-piloot op het pad naar succes. Wacht niet langer, de toekomst wacht op jou!

3. Een persoonlijke aanpak

Jij bent geen nummertje bij een recruitmentbureau. Ze zien jou als een individu met unieke skills en dromen. Hierdoor krijg je loopbaanadvies dat is afgestemd op jouw behoeften, zowel professioneel als persoonlijk.

4. Gedoe-vrij solliciteren

Het sollicitatieproces kan een doolhof zijn. Recruitmentbureaus maken het simpeler voor jou door begeleiding te bieden, je voor te bereiden op gesprekken en waardevolle feedback te geven. Geen gedoe, gewoon efficiënt.

Wil jij ook een vliegende start maken in de techniek?